+4 (0729) 209 070 Contact

Profil companie

Business peopleIndoors Real Estate s-a infiintat in toamna anului 2005 avand ca principala activitate oferirea unor servicii imobiliare cat mai profesioniste si cat mai complete!
Agentia se remarca prin cateva trasaturi fundamentale:seriozitate, profesionalism si calitatea serviciilor oferite, de la consultanta pana la tranzactiile pe care le intermediaza.
Echipa de consultanti imobiliari este in contact permanent cu piata, reusind astfel sa ofere informatii corecte si prompte tuturor clientilor nostri, a caror incredere a castigat-o multumita acestui fapt.

Indoors dispune de o baza de date on-line, actualizata in permanenta. Aici puteti gasi ultimele oferte de pe piata imobiliara. In acelasi timp puteti aplela la consultantii nostri imobiliari, care va pot ajuta sa gasiti cea mai buna solutie pentru dumneavoastra.
Fiecare client se bucura de toata atentia noastra, deoarece satisfactia clientilor nostri ofera sens muncii pe care o depunem in fiecare zi. Indoors trateaza fiecare client ca si cum intregul succes si prestigiu ar depinde de el, pentru ca am inteles ca cea mai buna promovare a serviciilor noastre este facuta chiar de client.
Obiectivul nostru este sa ajungem printre cele mai cautate companii de consultanta imobiliara si stim ca il vom atinge, deoarece o intreaga echipa de persoane motivate si cu experienta relevanta in domeniu contribuie la acest lucru, iar rezultatele sunt pe masura asteptarilor.

 

Detalii contact:

Indoors Real Estate Grup SRL

Calea Calarasi Nr. 323, Bl. 201, Sc. A, Et. 3, Ap. 10, Sector 3, Bucuresti

Numar de inregistrare la registrul comertului J40/15080/01.09.2005

Atribut fiscal: RO

Cod unic de inregistrare 17918551

Tel. 004.0729.20.90.70

office@indoors.ro, cariere@indoors.ro, www.indoors.ro

Cont: Banca Transilvania, Agentia Delea: RO53 BTRL 0430 1202 4753 52XX

Indoors Real Estate Grup Srl este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal la numarul: 3251.

 

Localizare:


Vizualizare hartă mărită

Vizualizare hartă mărită